autismliv.blogg.se

En blogg om att leva med ett autistiskt barn. Glädjen, framstegen men också frustrationen, kampen och ledsamheter.

Ytliga värld!

Publicerad 2013-10-21 14:26:55 i Allmänt,

Hur ytlig får vår värld bli egentligen?! Är det bara mode, inredning och utseende som räknas?! Är det det som är det viktigaste i livet?




Eller att bli känd sångare eller skådespelare?!
Har vi totalt tappat tråden här i livet gott folk?!
Hur kommer det sig att våra små barn blir allt mer utseendefixerade och prylgalna?! Det är ju inte enbart media som ser till att det blir så! För det är väl ändå föräldrarna som köper skiten?!
Tycker det är sorgligt att många föräldrar är så slappa där ute! Köper sina barn genom att ge dom saker! Vad lär dom sig av det?! Ska man inte få kämpa lite ibland för att få något?!


Min ene son... Han med diagnos är inte medveten om allt detta!! Det är ganska skönt! Han är den han är i sina ögon! Punkt slut! Han har det han har! Punkt slut!!
Jag faller själv dit ibland. I utseende- och pryldjungeln!!☺️ Men jag försöker motarbeta det hela! Tycker det är synd och tråkigt allt är så ytligt nu för tiden! Kanske var det delvis bättre förr😊.

Kommentarer

Postat av: Inger

Publicerad 2013-10-21 16:26:48

Kan bara hålla med. Det mesta vi ser runt om oss handlar om shopping och kommers. Såååå trist! Sååå tomt och innehållslöst. Tror själv att det skapar massa tomhet hos människor. Men det ÄR svårt att stå emot, vi blir bombarderade överallt ifrån. Visst var det i detta avseendet bättre förr!

Svar: Visst blir vi bombaderade!☺️det är svårt! Men tror också det skapar tomhet hos oss i slutet...
autismliv.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela